Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dusena mrkev (kapusta kedlubny)

2. 2. 2010

Dusena mrkev (kedlubny, nebo kapusta)

Potrebujeme

                 Obrazek


·         Maso (veprove, hovezi na gulaz)                             

·         Cibule

·         Cukr

·         Sul

·         Citronova stava

·         Maslova jizka (jizka pripravena na masle)


Obrazek  Obrazek


 

·         Maso (veprove, hovezi na gulaz)      

·         Cibule

·         Sul

·         Vegeta                      

 

Nakrajime cibuli a osmahneme pridame maso a podusime (maso  pripravujeme stejne jako na gulas, jen bez papriky). Do mekeho masa pridame nastrouhanou mrkev, nebo nakrajenou kapustu anebo nastrouhane kedlubny.

 

Do mrkve pridame podle potreby cukr sul, zahustime maslovou jizkou a zakapneme citronovou stavou.

 

Kapustu a kedlubny dochutime vegetou.

 

Priloha:

 

  • Brambory

 

 
 

 

Portrét




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>