Jdi na obsah Jdi na menu
 


Těstovinový salát s tuňákem

13. 4. 2010

Těstovinový salát s tuňákem


Suroviny:
2 konzervy s kousky tuňáka
Apetito sýrová omáčka
3 větší rajčata
1 žlutá paprika
1 červená paprika
půl salátové okurky
350 g těstovin

Postup:
 těstoviny připravíme ve vařící osolené vodě. Pro lepší a výraznější chuť je možné přidat lžičku bazalky. Mezitím si do mísy dáme konzervu s tuňákem, nakrájíme rajčata, papriky a okurek na drobné kousky. Vše důkladně promícháme. Po uvaření těstovin přidáme těstoviny a nalijeme ohřátou Apetito omáčku. Vše ještě jednou důkladně promícháme. Dle chutí můžeme dosolit. Při servírování lze ozdobit čerstvými bylinkami, např. petrželkou.

Tip: místo tuňáka lze použít obrané pečené kuře, které zbylo z jiného jídla.

 
 

 

Portrét




Archiv

Kalendář
<< červen / 2018 >>