Jdi na obsah Jdi na menu
 


Losos v sýrové omáčce

18. 4. 2010

Losos v sýrové omáčce

 
4 podkovy z lososa,
2 lžíce nasekané petrželky,
100 g strouhaného sýra,
200 ml sladké smetany,
200 ml bílého jogurtu,
2 stroužky česneku,
2 lžíce másla,
sůl
 
Příprava:
Rybí porce osolíme a vložíme do pekáčku vymazaného máslem. Překryjeme alobalem a pečeme v troubě předehřáté na 200°C po dobu 20 minut. V misce smícháme smetanu, jogurt, sýr, rozetřený česnek a petrželku. Sýrovou omáčkou přelijeme předpečeného lososa a pečeme ještě 10 až 15 minut.

Podáváme s dušenou brokolicí přelitou máslem a novými brambory.

 
 

 

Portrét




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>