Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kuře na paprice, Smetane

7. 3. 2010

Kuře na paprice, Smetane


Potrebujeme:

 

  • Rozporcovane kure (muzeme pouzit i kureci prsa krajena na kousky)
  • Cibule jemne krajena
  • Paprika
  • Smetana
  • Pepr
  • Vegeta
  • Masox (bujon)


Rozporcovane kyre dame na osmazenou cibulku, posolime a pridame papriku. Dusime do meka.
Podle potreby podlevame. Mekke maso vyndame z hrnce pobereme od kosti a nakrajime na kousky. Toto maso vratime do vznikle stavy a pridame Masox, vegety pepr a mleko na potrebne mnozstvi. Zahustime moukou, nebo smetanou.


Priloha:

  • Knedlik
  • Testoviny
  • Halusky (Slovenke moucne)
 
 

 

Portrét




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>