Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koprovka

12. 3. 2010

Koprovka

  • Maslo
  • Mouku
  • Voda nebo vyvar
  • Sul
  • Na jemno nasekany kopr
  • Kysana smetana (muze byt i obycejna)
  • Vacicka
  • Ocet
  • Bobkovy list
  • Pepr cely
  • Cukr

 

Udelame svetlou maslovou jizku do ni pridame bobkovy list, nekolik kulicek pepre a zalijeme vodou, nebo vyvarem. Nechame prejit varem.

Rozsekany kopr mirne zpenime na masle a pridame do omacky. Dale pridame kysanou smetanu a pridame cele a nebo rozkvedlane zloudky. Dochutime soli, octem a cukrem.

 

Priloha:

  • Knedlik
  • Brambor

Servitujeme s platky hoveziho masa a na 1/4-ky krajena vejce.

 

 
 

 

Portrét




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>