Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plněná rajčata

6. 4. 2010

Plněná rajčata


Suroviny:
8 rajčat
50 dkg tofu
120 ml majonézy
60 ml kečupu
2 lžíce japonské sojové omáčky
4 stonky řapíkatého celeru
sůl
sušený česnek
petrželku
pažitku
kopr
bazalku

Postup:
Odřízneme horní čtvrtinu rajčete, opatrně vydlabeme dužinu, osolíme a obrácené necháme odkapat na papírovém ubrousku. Vylijeme vodu z tofu a nastrouháme jej. Ochutíme majonézou, kečupem, sojovou omáčkou, celerem, bylinkami, sušeným česnekem a dobře promícháme. Rajčata plníme směsí a podáváme se zeleninovým salátem.

 
 

 

Portrét




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>